iVI

iVI 3.332

Video converteren en importeren naar iTunes of iMovie

VOOR

 • Ondersteunt DVD en camcorderformaten
 • Snelle omzetting

TEGEN

 • Menu niet erg intuïtief

Uitmuntend
8

Met het programma iVI importeer je videobestanden en rauwe videocamerabeelden naar iTunes of iMovie. Ook maakt de converter video's speelklaar voor apparaten als AppleTV of de iPhone/iPad en voegt 't waar mogelijk data toe zoals ondertitels en filmposters.

IVI werkt als tussenstation voor de verplaatsing van videobestanden naar Apple-producten. Het proces is eenvoudig: je sleept de filmpjes het menu in, klikt op 'Convert' en wacht eventjes totdat de bestanden zijn overgezet. Klik je eerst op de knop 'Find info' dan zoekt iVI naar nuttige data, die automatisch aan het bestand worden toegevoegd bij de conversie.

De applicatie ondersteunt belangrijke formaten als mkv, 3gp, mp4 en mpg; ook maakt iVI het mogelijk dvd's te importeren (enkel met de Pro-versie). Daarnaast behandel je zelfgemaakte camcorder opnames met iVI, zodat je de beelden binnen no-time bekijkt in iTunes en bewerkt in iMovie. De gebruikersinterface van iVI ziet er simpel uit, maar zo intuïtief is de app niet. Voor een nieuwe gebruiker is 't zeker niet meteen duidelijk wat je precies met iVI kan doen. Je dient je echt in de aparte knopjes te verdiepen om het doel van het programma te ontdekken.

Wil je videobestanden of home movies snel overzetten naar iTunes en/of iMovie, dan is iVI een behulpzame applicatie. Het kost je misschien wel even wat tijd om iVI te leren gebruiken, want het menu is niet erg intuïtief.

iVI ondersteunt de volgende formaten

AVI, MKV, MTS, FLV, AVCHD, MOD, TOD, MTS, M2TS, 3GP, MP4, MPG

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
iVI

Download

iVI 3.332

Beoordelingen about iVI

 • door Anonymous

  Geen IVI maar Air video.
  Ik heb het programma gekocht voor apple tv en de ondertiteling mee te laten streamen. N...   Meer

 • door Anonymous

  slecht programma.
  wat een slecht programma, zo traag. in vergelijk met andere programma's 10 x zo langzaam, niet...   Meer